27 juli 2016

Met Air Miles naar de dierentuin

Met Air Miles naar de dierentuin
In de TussenVoorziening in Eelde, waar INLIA statushouders opvangt en hen begeleidt in een soepele overgang vanuit het AZC naar de Nederlandse samenleving, verblijven ook enkele gezinnen met kinderen. Omdat het ook voor deze kinderen vakantie is leek het ons leuk om met hen naar de dierentuin te gaan!.

Door Air Miles in te leveren kan een flinke korting worden gekregen op de kaartjes voor deze dierentuin; met voldoende Air Miles zijn de entreekaartjes zelfs gratis. Mocht u zelf niets met uw Air Miles doen, dan zouden wij u willen vragen of u wilt overwegen de Air Miles te doneren aan INLIA, zodat wij voor de kinderen een leuke dag in de dierentuin mogelijk kunnen maken.

Het doneren van Air Miles is heel eenvoudig, via de website van Air Miles kunt u inloggen op uw persoonlijke pagina, hiervandaan kunt u bovenin de taakbalk 'overboeken' zien staan, hier kunt u het kaartnummer van Stichting INLIA invullen (174503202) en het aantal Air Miles dat u wilt doneren.Namens de medewerkers van INLIA en vooral de kinderen van de TussenVoorziening bij voorbaat hartelijk dank!