Over werken bij INLIA Foundations:

Werken met asielzoekers die in de knel zitten. Soms door eigen onmacht of eigen keuze en soms door de onwelwillendheid, tegenwerking of vervolging van andere partijen, bijvoorbeeld door het land van herkomst.  
We werken aan een toekomstperspectief waarmee mensen een veilig bestaan kunnen hebben. Dat kan in het land van herkomst, een derde land of in Nederland zijn. We dragen zorg voor veel dakloze vreemdelingen door ze zelf op te vangen of ondersteunen opvangvoorzieningen en gemeenten elders daarbij. We werken ook experimenteel aan nieuwe manieren van deelname aan de samenleving van nieuwkomers en staan verder waar nodig en mogelijk asielzoekers, kerken, maatschappelijke organisaties en gemeenten bij om problemen in het hele veld van toelating en/of terugkeer het hoofd te bieden.
De asielzoekers die door ons worden opgevangen, zijn bij ons te gast en worden – om die reden – gasten genoemd.
In de uitvoering zijn onze collega’s (maatschappelijk werkers, sociaal-pedagogisch werkers, juristen, medische zorgverleners en anderen) actief betrokken bij gezonde maar ook hulpbehoevende gasten, die onder de hoede van de organisatie werken aan hun toekomst.  Op dit moment zijn er bij INLIA de volgende vacatures voor betaalde functies en stages:
Sociaal-pedagogisch werker - woonbegeleider
Veelzijdige maatschappelijk werker
Ervaren Asiel- en Vreemdelingenrecht juristen
Doktersassistent / Verpleegkundige
Financieel-administratief medewerker 
Sociaal-juridisch dienstverlener
Sociaal-pedagogisch werker - woonbegeleider


Voor onze maatschappelijke opvanglocatie in Groningen zoeken we een sociaal-pedagogisch werker: een enthousiaste professional met een mbo SPW of gelijkwaardige achtergrond. Flexibiliteit is belangrijk: er is sprake van wisselende werktijden met vroege diensten, late diensten, nachtdiensten en weekenddiensten (planning en inroostering in overleg).
We bieden een uitdagende, verantwoordelijke baan voor 36 uur per week. 

Dit ga je o.a. doen:

Jouw profiel:

Nadere informatie:
Voor nadere informatie, neem contact op met HR manager Esmée de Kroon of HR assistent Janneke de Vries, tel 050-3137371.
Je sollicitatiebrief en CV ontvangen we graag per e-mail aan hr@inlia-foundations.nl.
 
Veelzijdige maatschappelijk werker - locatie Groningen


Word jij onze nieuwe collega?
Voor onze maatschappelijke opvanglocatie én voor onze spreekuren op kantoor zoeken we een veelzijdige maatschappelijk werker: een sociale 'duizendpoot' met een Social Work (of gelijkwaardige) achtergrond. Onze maatschappelijk werkers bieden o.a. begeleiding aan gasten met (heftige) gedragsproblematiek, psychiatrische aandoeningen (persoonlijkheidsstoornissen, PTSS, schizofrenie etc.) verslavingsproblematiek (drugs en alcohol) en ernstige fysieke problematiek. Voor deze functie moet je dus stevig in je schoenen staan!  We bieden een uitdagende, verantwoordelijke baan voor 32 uur per week. 

Klik op deze link voor een indruk van dit werk. 

Je taken bestaan o.a. uit:

Jouw profiel:

Nadere informatie:
Voor nadere informatie, neem contact op met HR manager Esmée de Kroon of HR assistent Janneke de Vries, tel 050-3137371.
Je sollicitatiebrief en CV ontvangen we graag op hr@inlia-foundations.nl

 
Ervaren Asiel- en Vreemdelingenrecht juristen (wo) - locatie Groningen


Word jij onze nieuwe collega?
Ter uitbreiding van ons juridisch team zoeken we twee ervaren asiel- en vreemdelingenrecht juristen voor resp. 32-36 uur en 34-36 uur per week. Heb jij affiniteit met vluchtelingen en asielzoekers, een afgeronde studie Rechten en ervaring met asiel- en vreemdelingenrecht? Dan ben jij mogelijk de collega die we zoeken!

Jouw profiel:

Functie en werkzaamheden:
Als jurist bij INLIA Foundations adviseer en ondersteun je niet alleen individuele asielzoekers maar ook kerken, maatschappelijke organisaties, gemeenten, rechtshulpverleners en andere professionals die een beroep doen op de expertise van INLIA.

Je werkzaamheden zullen onder andere zijn:

We bieden een boeiende en veelzijdige werkplek en lichten je dat graag toe.

Nadere informatie:
Voor nadere informatie, neem contact op met HR manager Esmée de Kroon of met HR assistent Janneke de Vries, tel 050-3137371.
Jouw sollicitatiebrief en CV ontvangen we graag op hr@inlia-foundations.nlDoktersassistent / Verpleegkundige


Bij de afdeling Medische Zorg (MZ) van INLIA werken we aan een medisch veilig verblijf van onze gasten in de (nood)opvanglocatie(s), we hebben een consultfunctie bij medische situaties van vluchtelingen buiten de opvang en we ondersteunen bij de toegang naar de eerstelijnszorg voor deze doelgroep via het Medisch Centrum INLIA. 

Afdeling Medische Zorg
Het medisch team bestaat uit 2 verpleegkundigen en 1 doktersassistente. We zoeken hier ondersteuning bij, vooral op het Medisch Centrum waar we onder andere zorgvragen van Oekraïense vluchtelingen triageren. Het gaat om 16-20 uur per week. De werktijden vinden standaard plaats op kantoortijden (09:00-17:30), in sommige periodes zal er sprake zijn van flexibel werken, door bijvoorbeeld een tijdelijke telefonische bereikbaarheid, of afwijkende uren. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken.

Taken:

Wat vragen wij:

Wat bieden wij:

Nadere informatie:
Voor nadere informatie, neem contact op met HR manager Esmée de Kroon of met HR assistent Janneke de Vries, tel 050-3137371.
Jouw sollicitatiebrief en CV ontvangen we graag op hr@inlia-foundations.nl
 Financieel-administratief medewerker


Voor onze afdeling financiële administratie op ons kantoor in Groningen zijn we op zoek naar een financieel-administratief medewerker. 
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb je financiële werkervaring? 
We bieden een afwisselende, verantwoordelijke baan voor minimaal 16 en maximaal 24 uur in de week, waarbij de voorkeur uitgaat naar 24 uur in de week. 

Samen met een collega voer je onder andere de volgende werkzaamheden uit:

Wij zoeken:

Nadere informatie:
Voor nadere informatie, neem contact op met HR manager Esmée de Kroon of met HR assistent Janneke de Vries, tel 050-3137371.
Jouw sollicitatiebrief en CV ontvangen we graag op hr@inlia-foundations.nl


 

Sociaal Juridisch Dienstverlener (min. hbo) – primair locatie Groningen

 


Word jij onze nieuwe collega?
Ter uitbreiding van ons juridisch team zoeken we een sociaal juridisch dienstverlener / perspectiefmedewerker voor 24-28 uur in de week.  Je werkt hoofdzakelijk op locatie in Groningen; aanvullend zo nodig voor een beperkt aantal uren in Emmen.

Heb jij affiniteit met vluchtelingen en asielzoekers, sta je stevig in de schoenen, beschik je over een relevante hbo-/wo-opleiding en heb je ervaring met of belangstelling voor vreemdelingen- en bestuursrecht? Dan ben jij mogelijk de collega die we zoeken. We bieden je een uitdagende werkplek waarbij geen casus hetzelfde is.
Voor een indruk van dit belangrijke werk, klik hier.

Functie en taken:
Als perspectiefmedewerker houd je je met name bezig met de juridische begeleiding en perspectiefontwikkeling van asielzoekers ('gasten') die bij INLIA in de maatschappelijke opvang verblijven. Samen met onze gasten werk je aan duurzame oplossingen.

Je voert daarbij onder meer de volgende taken uit:

Jouw profiel:

Wenselijk maar niet noodzakelijk:

Nadere informatie:
Voor meer informatie, neem contact op met HR manager Esmée de Kroon of met HR assistent Janneke de Vries, tel 050-3137371.
Sollicitatiebrieven met CV kun je mailen aan hr@inlia-foundations.nl.


 

Stage (administratief-) juridisch dienstverlener


Ben je op zoek naar een leuke stage, met afwisselende werkzaamheden? INLIA biedt een boeiende en leerzame stage aan voor een student Juridisch-Administratief Dienstverlener / Juridisch Medewerker vanaf februari 2023.

De stage:
Tijdens jouw stage ben je hoofdzakelijk werkzaam bij de afdeling Noodopvang op het kantoor in Groningen en voer je gesprekken met vluchtelingen en asielzoekers die zich aanmelden voor noodopvang. Je beoordeelt of ze in aanmerking komen voor plaatsing in een bed,bad,brood-opvanglocatie of verwijst ze door naar andere organisaties of gemeenten. Daarnaast kun je ook op andere afdelingen of locaties ingezet worden. Op die manier doe je ervaring op met gevarieerde werkzaamheden in jouw toekomstig vakgebied.

Je dagelijkse taken:

Wij vragen van je:

Wij bieden je:

Contact:
Voor meer informatie kun je contact opnemen met HR-manager Esmée de Kroon, telefonisch via 050-3137371 of per e-mail aan hr@inlia-foundations.nl.
Wil je direct solliciteren dan ontvangen we graag je curriculum vitae en een (korte) motivatie per e-mail.
 Regelmatig heeft INLIA stageplekken voor sociaal-pedagogisch werkers, maatschappelijk werkers en sociaal-juridische dienstverleners in opleiding.
Informeer naar de mogelijkheden!