11 december 2018

Groningse Pencak Silat sportschool doneert kerstgoederen aan bed,bad,brood-opvang

Groningse Pencak Silat sportschool doneert kerstgoederen aan bed,bad,brood-opvang
De sportschool Bongkot Harimau heeft voedsel en andere goederen ingezameld als kerstdonatie voor de gasten in de bed,bad,brood-opvang van INLIA.

Leden van de sportschool en hun familieleden hebben dozen vol goederen gedoneerd voor de gasten in het voormalig Formule 1 hotel aan de Helsinkistraat en de opvangboot Amanpuri in het Eemskanaal in Groningen. De bijna 300 gasten op deze locaties leven van € 30 per week, en het ingezamelde voedsel en de verzorgingsproducten komen dus zeer gelegen met de aanstaande feestdagen.

 

Pencak Silat school inzameling voor BBB 10dec2018

 

Foto: Raoul de Thomis en Jo Boonstra van Bongkot Harimau overhandigen het ingezamelde voedsel aan directeur John van Tilborg van INLIA, die de opvang organiseert.

Een geweldige actie van een sportschool die zelf op dit moment al een drukke en spannende tijd beleeft. Drie van hun leden verblijven namelijk op dit moment in Singapore voor het Wereldkampioenschap Pencak Silat, de sierlijke Indische verdedigingssport. Eén van hen won zelfs al eerder twee WK-medailles. Wij wensen alle drie de leden veel geluk!