17 / 12 / 22
13:00 - 16:00

Music and Gift in de Martinikerk

'Hallelujah' - De Martini-scratch is terug!

Hallelujah!

Music and Gift is er weer! Op zaterdagmiddag 17 december gaan talloze koorzangers, onder leiding van dirigent Vincent Hensen-Oosterdijk, enkele van de mooiste koorwerken oefenen en uitvoeren. Dit gebeurt in de Martinikerk. Erwin Wiersinga zal het fameuze orgel gaan bespelen. Het koor repeteert van 13u00 tot 14u15.

Om 15u00 zingt het grote koor dan achtereenvolgens 'Hallelujah' uit de Messiah van G. F. Händel, 'Jesu bleibet meine Freude' van J. S. Bach en 'Tollite Hostias' uit Oratorio de Noël van C. Saint-Saëns.

Wilt u meezingen? U kunt zich opgeven via de speciale website musicandgift.nl. Deelname kost € 12,50; u ontvangt dan van te voren de bladmuziek; uw bijdrage gaat, na aftrek van de gemaakte kosten, naar het goede doel.

Luisteraars zijn van harte welkom om te genieten van de uitvoering van deze prachtige muziekstukken. De Martinikerk is open vanaf 13 uur. Het is 'Music and Gift' - dus er is geen entree. Maar er is voldoende gelegenheid om te doneren aan het goede doel: dat is dit jaar het werk van INLIA.

Alle medewerkers zetten zich geheel belangeloos in, dus alle opbrengsten gaan naar dit goede doel!